آموزش PHP

درسنامه های مختصر و مفید
تمرین محور و کاملاً تعاملی
تست و اجرای آنلاین کد ها
معرفی دوره
282 دانشجو
48 درس
113 کوئیز
سطح مقدماتی

توضیحات

با استفاده از آموزش برنامه نویسی php می توانید انواع وب سایت های تحت وب را برنامه نویسی کنید. مثل سایت های فروشگاهی، وبلاگی، خدماتی، آموزشی و سایر وب سایت های دیگر. البته برای طراحی یک وب سایت کامل لازم است قبل از شروع آموزش آشنایی پایه ای از مباحث HTML ، CSS و JavaScript داشته باشید. در این آموزش سینتکس ها یعنی نحوه ی نوشتن و اجرای کد php آموزش داده می شود. زبان برنامه نویسی php که در سال 1994 توسط فردی به نام راسموس لردورف پیاده سازی شد، یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور است که برای ساخت وب سایت های داینامیک از آن استفاده می شود. زبان php با زبان c و به صورت یک سری از توابع کتابخانه ای پیاده سازی شده است. در سال 1997، زبان php به شدت متحول شد و تغییر یافت. تا قبل از آن خیلی php را به عنوان یک زبان برنامه نویسی نمی شناختند. در این سال، هسته اصلی زبان PHP توسط دو شخص به نام های زیو سوراسکی و اندی گاتمنز باز نویسی شد و نسخه سوم زبان php به این شکل متولد شد. همانطور که گفتیم، زبان php یکی از زبان های برنامه نویسی سمت سرور است که به اصطلاح به آن زبان برنامه نویسی بکند (backend) می گویند.

زبان برنامه نویسی سمت سرور یا بکند چیست؟

یک نوع برنامه نویسی وجود دارد که برای تولید برنامه هایی که روی سرور اجرا می شوند، استفاده می شود. از برنامه نویسی سمت سرور برای ساخت وب سایت های پویا استفاده می شود. این نوع برنامه نویسی به ما اجازه می دهد تا داده های مختلف ذخیره کنیم و  در هنگام درخواست برای کاربر ارسال کنیم. داده هایی مثل اطلاعات کاربران، محتوای وبلاگ و اخبار سایت، لیست محصولات و اطلاعات سفارشات و ... برخی از معروف ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور، PHP، پایتون، روبی و سی شارپ هستند.

تفاوت برنامه نویسی فرانت اند و بکند چیست؟

در مقابل زبان های برنامه نویسی بکند، زبان های برنامه نویسی فرانت اند را داریم که بر خلاف زبان های بکند در سمت کاربر و توسط مرورگر اجرا می شوند. زبان های فرانت اند برای نمایش محتوای سایت و همچنین استایل دهی محتوا در مرورگر کاربر استفاده می شود. زبان های فرانت اندی که برای ساخت صفحات وب استفاده می شود، شامل html و css و جاوا اسکریپت است.

دیتابیس چیست و در php از چه دیتابیسی استفاده می کنیم؟

دیتابیس یا پایگاه داده، سیستمی است که برای نگه داری اطلاعات به صورت سازماندهی شده استفاده می شود. علاوه بر نگه داری اطلاعات، دیتابیس به ما اجازه می دهد اطلاعات را بخوانیم، ویرایش کنیم و یا در صورت لزوم حذف کنیم. یک دیتابیس یا پایگاه داده می تواند شامل یک یا چند جدول باشد. هر جدول شامل یک یا چند ستون است که فیلد های مختلفی برای ذخیره سازی به ما می دهد. مثلاً می توانیم جدولی برای ذخیره سازی اطلاعات کاربران داشته باشیم که شامل فیلد های مثل نام کاربر، ایمیل کاربر، کلمه عبور، شماره تماس، تاریخ ثبت نام و ... است. هر ردیف در جدول اطلاعات یک کاربر را نشان می دهد. php از تمام دیتابیس ها مثل sql، mysql، oarcle و ... پشتیببانی می کند اما بهترین دیتابیس برای آن mySQL است، که خود شرکت سازنده php آن را به کاربرانش پیشنهاد می دهد. با استفاده از آموزش برنامه نویسی php می توان انواع وب سایت های تحت وب را به صورت اختصاصی برنامه نویسی کرد. مانند سایت های فروشگاهی، وبلاگی، خدماتی، آموزشی و سایر انواع دیگر وب سایت ها. علاوه بر این، بسیاری از سیستم های مدیریت محتوای عمومی نیز با این زبان ساخته شده اند.

سیستم مدیریت محتوا چیست و چگونه استفاده می شود؟

سیستم های مدیریت محتوا یا همان CMS ها، سیستمی است که توسط افرادی برنامه نویسی شده است و برای مدیریت آسان محتوای یک وب سایت استفاده می شود. سیستم های مدیریت محتوا بسیار محبوب هستند و دلیل این محبوبیت این است که در این سیستم ها همه چیز به صورت پیش فرض آماده است و بدون داشتن کوچکترین دانشی در برنامه نویسی، می توان از آنها برای مدیریت محتوای وب سایت استفاده کرد. سیستم مدیریت محتوا، محیطی را آماده می کند که مدیر وب سایت بتواند به سادگی محتوای خود را در سایت وارد کند، فهرست ها و فوتر سایت خود را شخصی سازی کند، عکس و فیلم های خود را به سایت اضافه کند و بسیاری قابلیت دیگر. بدون اینکه نیاز به دانش برنامه نویسی داشته باشد. محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوای وب با زبان php نوشته شده است. معروف ترین و پر استفاده ترین این سیستم ها، سیستم مدیریت محتوای وردپرس است. البته برای طراحی یک وب سایت کامل لازم است قبل از شروع آموزش آشنایی پایه ای از مباحث HTML ، CSS و JavaScript داشته باشید. در این آموزش سینتکس ها یعنی نحوه نوشتن و اجرای کد php آموزش داده می شود.

مزایای استفاده از زبان برنامه نویسی php

از چه طریق می توانم از برنامه نویسی PHP کسب درآمد کنم؟

بازار کار برنامه نویسی PHP در ایران در حال حاضر بسیار بازار خوبی است. روش های کسب درآمد از آن که امروزه برنامه نویسان بیشتر از طریق آن کسب درآمد می کنند عبارتند از:

بهترین روش برای آموزش php چیست؟ (آموزش تصویری، آموزش متنی، اپلیکیشن یا …)

آموزش های متفاوتی در انواع مختلف در سطح وب وجود دارند. آموزش های ویدیویی، کتاب های آموزشی، منابع آموزشی متنی مثل w3schools و …. برای اینکه بدانید کدام روش آموزشی برای شما مناسب است شرایط مختلف زیر را در نظر بگیرید:
  1. اگر اولین بار است که می خواهید برنامه نویسی php را یاد بگیرید و پیش از این هیچ گونه اطلاعاتی از برنامه نویسی و … نداشته اید: در این حالت بهتر است حتماً با یک دوره ی آموزش ویدیویی شروع کنید تا با توضیحات کامل از صفر تا صد داستان را متوجه شوید و همچنین به صورت تصویری محیط کار برنامه نویسی و نرم افزار های مورد نیاز را ببینید. در ادامه تعدادی از دوره های آموزشی تصویری php که در وب مطرح هستند را معرفی می کنیم.
  2. اگر قبلاً یک زبان برنامه نویسی دیگر را یاد گرفته اید و اکنون می خواهید آموزش php را شروع کنید: در صورتی که قبلاً به یک زبان دیگر مسلط شده اید، مشاهده آموزش های ویدیویی که معمولاً آموزش را از صفر شروع کرده و همه ی مفاهیم را توضیح می دهند برای شما حوصله سربر خواهد بود. در این حالت بهتر است از آموزش های متنی مثل آموزش php در بکندباز یا اپلیکیشن آموزش php استفاده کنید تا به سرعت مفاهیم برنامه نویسی را در قالب زبان برنامه نویسی php یاد بگیرید.
  3. اگر آموزش php را قبلاً دیده اید اما اکنون می خواهید بخشی از آن که فراموش کرده اید را دوباره یادآوری کنید: در این حالت بایستی از منابع آموزشی مثل w3schools و … استفاده کنید و مستقیماً به سراغ سرفصلی بروید که نیاز به یادآوری دارد.

منابع اصلی آموزش برنامه نویسی php چه هستند؟

با اینکه در یک دوره ی آموزشی معمولاً مدرس تلاش می کند تمام موارد مورد نیاز را به شما آموزش دهد اما باز هم همیشه شما نیاز با منابعی دارید که پس از یادگیری php و در هنگام انجام پروژه های مختلف به آن ها رجوع کنید. در اینجا نام چند منبع خوب که می توانید برای بررسی توابع، کتابخانه ها و یافتن پاسخ پرسش هایتان به آن مراجعه کنید، را بیان می کنیم:

مأموریت این آموزش و در کل مأموریت سایت بکندباز این است که محیطی را برای آموزش آماده کند که بر خلاف آموزش های دیگری که در وب وجود دارد، کاملاً تعاملی و تمرین محور باشد تا علاوه بر اینکه آموزش را شیرین تر می کند، درک مطلب را بالاتر برده و قدرت حل مسئله را نیز در برنامه نویس بیشتر کند. چرا که به عقیده من برنامه نویسی به معنی کد زدن نیست. برنامه نویس کسی است که مهارت حل مسئله خوبی داشته باشد و بتواند برای هر موقعیت بهترین راه حل را پیدا کند که این مورد فقط با حل مسائل مختلف و تمرینات بسیار، محقق خواهد شد.

من، سیده زهره احمدی، در سایت بکندباز در تلاش هستم که تا حد امکان انواع مختلفی از تمرین ها را در کنار آموزش برای دانشجو فراهم کنم. تمرین های مختلفی که با هدف افزایش مهارت حل مسئله، افزایش سرعت کد نویسی، افزایش تسلط بر منابع و توابع و ... ساخته می شوند. 

  • این آموزش به صورت متنی است و با آموزش های کوتاه متنی و کاربردی تهیه شده است
  • بعد از هر بخش آموزشی یک کوئیز برای امتحان کردن دانش جو قرار داده شده است که فقط در صورت پاسخ صحیح دادن به آن می تواند به بخش بعدی آموزش برود
  • یک ویرایشگر آنلاین در سایت تعبیه شده است که دانش جو می تواند در بستر همین سایت برنامه نویسی را تمرین کند
  • تمرینات متنوعی در سه سطح آسان، متوسط و سخت برای دانش جو محیا شده است.
  • این آموزش هم از طریق سایت و هم از طریق اپلیکیشن در دسترس است

این دوره از سطح مبتدی آموزش داده شده و پیش نیازی ندارد.

  • کسانی که به برنامه نویسی بکند، علاقه دارند، یعنی کسانی که به علوم منطقی، کار با داده ها و حل مسئله علاقه مندند
  • کسانی که می خواهند برنامه نویسی را به صورت عمیق تر آموزش ببینند
  • کسانی که می خواهند سرعت مطالعه شان به خودشان بستگی داشته باشد نه به مدرسی که آن را توضیح می دهد
  • کسانی که با آموزش های متنی مثل کتاب و ... بیشتر از آموزش های ویدیویی ارتباط برقرار می کنند
  • کسانی که نمی خواهند در سراسر وب و در سایت های انگلیسی زبان به دنبال تمرینات برنامه نویسی بگردند و تمایل دارند تمرینات را به صورت منسجم و در میان آموزش دریافت کنند.

  • کسانی که به برنامه نویسی سمت سرور علاقه ای ندارند
  • کسانی که به مباحث منطقی و حل الگوریتم علاقه مند نیستند
  • کسانی که برنامه نویسی را فقط می توانند از طریق تصویر و ویدیو یاد بگیرند
  • کسانی که می خواهند خودشان تمرینات برنامه نویسی و پروژه های تمرینی را در وب جستجو کنند

نحوه شرکت در دوره

به دو شکل می توانید در دوره شرکت کنید. در صورتی که عضویت ویژه سایت را تهیه کنید، به مدت یک ماه تمام دوره های سایت و دیگر امکانات اعضای ویژه برای شما باز خواهد بود. در حالت دیگر می توانید خود این دوره را به صورت مجزا تهیه کنید که در این صورت هیچ محدودیت زمانی وجود ندارد و این دوره برای همیشه برای شما قابل استفاده خواهد بود.

عضویت ویژه

65,000تومان / ماهانه

ویژگی ها

  • دسترسی به همه دوره های آموزشی بکندباز درمدت عضویت
  • دسترسی به تمرینات ویژه و نسخه حرفه ای کامپایلر آنلاین
  • دسترسی به پاسخ تمرینات و دیگر امکانات اعضای ویژه
  • پشتیبانی و رفع اشکال در طول مدت عضویت
  • دسترسی به افزونه chatgpt

خرید کامل دوره

150,000تومان

ویژگی ها

  • بلافاصله پس از خرید، می توانید آموزش را شروع کنید.
  • دسترسی به این دوره آموزشی به صورت مادام‌العمر
  • دسترسی به تمرینات و کامپایلر آنلاین
  • ۶ ماه پشتیبانی و رفع اشکال رایگان
  • خرید یکبار برای همیشه
آخرین دیدگاه ها