آیا شما نیز مثل خیلی افراد تصور می کنید تنها راه کسب درآمد از برنامه نویسی گرفتن پروژه یا استخدام در یک شرکت است؟ فکر می کنید برای کسانی که شخصیت کارآفرین دارند و در عین حال عاشق برنامه نویسی هستند، نیز راهی برای کسب درآمد وجود دارد؟ یا اینکه همیشه باید برای دیگران کار کنند؟ یا برای افرادی که عاشق برنامه نویسی هستند و در عین حال نویسندگی را خیلی دوست دارند چطور؟
در این مقاله روش های کسب درآمد از برنامه نویسی را با هم بررسی می کنیم و توضیح می دهیم که هر روش مناسب چه افرادی است، و چه تیپ شخصیتی می تواند در کدام روش بیشتر بدرخشد، بیشتر خلاقیت خود را شکوفا کند و در نتیجه بیشتر درآمد کسب کند.
روشهای کسب درآمد از برنامهنویسی
1- فریلنسری یا آزادکاری
در روش فریلنسری رئیس مشخصی ندارید، برای شرکت مشخصی کار نمی کنید و اغلب مستقیم با خود کارفرما در ارتباط هستید. شیوه درآمدزایی در این روش از طریق انجام پروژههای برنامهنویسی است. از شیوههای مختلفی میتوانید این پروژهها را جذب کنید.
این روش برای چه کسانی مناسب است؟
- کسانی که دوست دارند آزادی مالی داشته باشند و به حقوق اول ماه قانع نیستند
- کسانی که دوست ندارند تایم مشخصی برای کارکردن داشته باشند و اغلب کل روز را در حال کار هستند
- کسانی که دوست دارند تایم کار و تعطیلات شان را خودشان مشخص کنند.
- کسانی که توانایی بالایی در ارتباط برقرار کردن با دیگران و مذاکره برای دریافت پروژه های مناسب را دارند.
این روش برای چه کسانی مناسب نیست؟
- کسانی که امنیت مالی در اول ماه برایشان از اهمیت بالایی برخوردار است
- کسانی که دوست دارند در یک شرکت و در یک تیم کار کنند
- کسانی که دوست دارند یک تایم مشخصی از روز را کار کرده و باقی روز کاملاً از کار آزاد باشند، چه از نظر فکری و چه از نظر عملکردی
- کسانی که دوست دارند ایدههای خود را در پروژه اعمال کنند و نمی توانند آن دسته از نظرات و ایدههای کارفرما که در نظرشان صحیح نیست را اجرا کنند
- کسانی که نمی توانند برای شخص دیگری کار کنند ( درست است که نام این روش فریلنسری یا آزادکاری است و برنامه نویس، رئیس مشخصی ندارد، اما در انتها باز هم باید برای کارفرما کار کنید)
کسب درآمد از برنامه نویسی از روش فریلنسری
- فعالیت در مارکت پلیس هایی چون پونیشا، کارلنسر و …
در حال حاضر چندین مارکت پلیس فعال در این حوزه وجود دارند. کار این سایت ها به اینگونه است که کارفرما و فریلنسر را به هم مرتبط می کنند. کارفرماها پروژههای خود را درون این سایت ها ثبت میکنند و شما می توانید با مراجعه به این سایت ها پروژه ها را جستجو کنید و برای پروژه هایی که با مهارت ها و علایق شما سازگار است، پیشنهاد همکاری خود را ارسال کنید.
کارفرما معمولاً بر اساس قیمت پیشنهادی شما و نظراتی که کارفرما های قبلی به شما داده اند و مهم تر از همه با بررسی نمونه کارهای شما و مقایسه آن با دیگر پیشنهاد ها، یک نفر را برای انجام پروژه خود انتخاب می کند. در اینجا نمونه کار مناسب اهمیت زیادی دارد و به راحتی می تواند جای دو گزینه دیگر را نیز بگیرد. یعنی با ارائه یک نمونه کار حرفه ای می توانید با قیمت بالا و بدون داشتن نظری از کارفرما های قبلی، پروژه را مال خود کنید. - پیدا کردن پروژه از طریق شبکه های اجتماعی
امروزه افراد زیادی از پلتفرم اجتماعی اینستاگرام برای این منظور استفاده می کنند و پروژه های زیادی را از این طریق جذب می کنند. برای فعالیت در این حوزه، ابتدا باید یک پیج آموزشی داشته باشید و در آن با ارائه آموزشهای مناسب در حوزه برنامه نویسی و راهنمایی افراد، خودتان را به آنها بشناسانید. شروع درآمد در این روش هم میتواند خیلی سریع اتفاق بیفتد و هم کمی دیر. که کاملاً بستگی به میزان فعالیت شما و کیفیت محتوای شما دارد. یک پست آموزشی با کیفیت می تواند برای شما تعداد زیادی درخواست انجام پروژه به همراه داشته باشد، پس علاوه بر کمیّت، بایستی کیفیتی که شما را از دیگران متمایز می کند را نیز فراهم کنید.
پیش نیازهای شروع کار در این حوزه
تسلط نسبی به یک زبان برنامه نویسی: باید در حدی که بتوانید یک پروژه را با موفقیت برنامه نویسی کنید، به زبان برنامه نویسی مرتبط با آن تسلط داشته باشید. در این روش نیاز به تسلط کامل و حرفه ای به آن زبان نیست چرا که قرار نیست در هیچ مصاحبه ای شرکت کرده و مورد سنجش قرار بگیرید. در حدی که بتوانید آن پروژه را به نحو احسن انجام دهید کفایت می کند. رفته رفته در طول انجام پروژه ها، می توانید مهارت های خود را نیز افزایش داده و به تبع آن پروژه های حرفه ای تری بگیرید.
داشتن چند نمونه کار مناسب: یکی از مهم ترین روشهایی که می توانید با آن کارفرمای پروژه را قانع کنید، ارائه چند نمونه کار مناسب و حرفهای است. قبل از شروع جذب پروژه حتماً برنامه ای برای ایجاد دو یا چند نمونه کار مناسب داشته باشید. این نمونه کارها را میتوانید در طول یادگیری زبان برنامه نویسی نیز ایجاد کنید، تا هم یادگیری بهتری داشته باشید و هم در زمان خود صرفه جویی کنید.
چه زبان هایی برای فعالیت در این حوزه مناسب است؟
- PHP و وردپرس برای طراحی وب سایت
- پایتون و جنگو برای طراحی وب سایت
- html و CSS و جاوا اسکریپت برای برنامه نویسی فرانت اند
- فلاتر برای برنامه نویسی اندروید
2- آموزش آنلاین
در این روش شما یک دوره آموزشی ویدیویی تهیه کرده و با فروش آن کسب درآمد میکنید. برای فروش دوره های خود می توانید از مارکت پلیس های آنلاین استفاده کنید و یا وبسایت شخصی خود را راه اندازی کنید.
این روش برای چه کسانی مناسب است؟
- کسانی که می خواهند درآمد غیر فعال داشته باشند. یعنی یکبار دوره ای را تهیه کنند و تا همیشه آن را بفروشد.
- کسانی که نمی خواهند برای شخص یا شرکتی کار کنند.
- کسانی که میخواهند ساعت کاری شان را خودشان مشخص کنند.
- کسانی که آزادی مالی را به همراه ریسک های آن به امنیت مالی ترجیح می دهند.
این روش برای چه کسانی مناسب نیست؟
- کسانی که دوست دارند حقوق ثابت در ابتدای هر ماه داشته باشند.
- کسانی که به بازاریابی علاقه ای ندارند و دوست دارند فقط به صورت متمرکز کد نویسی کنند.
- کسانی که نمی توانند به مدت طولانی یک محصول یا دوره را پشتیبانی کنند و دوست دارند هر پروژه یک زمان شروع و یک زمان پایان داشته باشد.
- کسانی که به تدریس علاقه ای ندارند
روش های کسب درآمد از برنامه نویسی از روش آموزش
- فروش در مارکت پلیس هایی چون فرانش، تاپ لرن و …
مارکت پلیس زیادی در این حوزه وجود دارند که مدرس را به دانشجو متصل می کنند. یعنی بستری فراهم کرده اند تا شما دوره های آموزشی خود را در سایت آنها به فروش برسانید و از آن طرف بستری فراهم کردهاند تا افراد بتوانند دوره های شما را خریداری کرده و استفاده کنند. در اینجا کار شما فقط تولید دوره آموزشی و پشتیبانی های بعد از آن است. تمامِ کارهای مربوط به مسائل فنی فروش، و همچنین بازاریابی و تبلیغات دوره های شما را آن سایت انجام می دهد و در قبال آن درصدی از فروش شما را دریافت می کند.
مزیت این روش آن است که شما فقط زمانی به این سایت ها مبلغی پرداخت می کنید که فروش داشته باشید و هزینهای برای تبلیغاتِ قبل از فروش از شما دریافت نمی شود. - راه اندازی فروشگاه اینترنتی شخصی
روش دیگر، راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است که در آن دوره های آموزشی خود را به فروش برسانید. این روش نیز مانند روش قبل است با این تفاوت که همه مسائل فنی مربوط به فروش و درگاه های بانکی را خودتان باید انجام دهید و همچنین باید نحوه بازاریابی دوره های آموزشی خود را بدانید و یا اینکه یک دیجیتال مارکتر برای این کار استخدام کنید. اما برای کسانی که میخواهند بزرگ کار کنند و خود را به عنوان یک چهره به دیگران بشناسانند، استفاده از مارکت پلیس ها توصیه نمی شود و بهتر است سایت خود را راه اندازی کنند. مدرسینی که اکنون در حال فروش دوره های خود از طریق فروشگاه اینترنتیِ شخصی خود هستند، معمولاً از سئو و شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام استفاده میکنند و با تولید ویدیو های آموزشی رایگان، دوره های آموزشی خود را تبلیغ میکنند. شما نیز میتوانید از این روش ها برای بازاریابی محصولات خود استفاده کنید. - کسب درآمد از یوتیوب
یکی از روش های کسب درآمد از آموزش برنامه نویسی، راه اندازی یک کانال یوتیوب است. کانال یوتیوب، هم می تواند یک روش بازاریابی برای دوره های آموزشی روش قبل باشد و هم خود به صورت مستقل برای شما در آمد زایی کند. البته رسیدن به درآمد مناسب در این روش زمان بر است و شما باید حداقل یک سال بدون داشتن درآمد از یوتیوب، به صورت پیوسته محتوای خوب تولید کنید تا پس از یک سال در صورتی که واجد شرایط دریافت درآمد شدید، درآمدزایی شما آغاز شود. در صورتی که به تولید محتوای آموزشی کوتاه علاقه دارید و دوست ندارید یک دوره کامل صفر تا صد تهیه کنید این روش برای شما مناسب تر از روش قبل است. در زیر چند روش کسب درآمد از یوتیوب با برنامه نویسی را به شما معرفی می کنیم:- ساخت shorts و ویدیو های آموزشی با هوش مصنوعی
یکی از روش های ساده برای ساخت ویدیو برای کسانی که نکات کد نویسی زیادی می دانند و می خواهند آن نکات را در قالب ویدیو های کوتاه منشر کنند مناسب است. برای اینکار می توانید از ابزار های آنلاین تبدیل اتوماتیک کد به ویدیو استفاده کنید. در این ابزار ها، شما کد مورد نظر خود را وارد کرده و یک ویدیو از تایپ شدن آن کد در ادیتور دریافت می کنید که می توانید مستقیماً در کانال خود آپلود کنید. در این ابزار های از موزیک های قانونی رایگان نیز استفاده شده است به همین دلیل بدون کار اضافه و بدون نگرانی در مورد آهنگ پس زمینه، ویدیوی شما آماده آپلود خواهد بود.
- آموزش برنامه نویسی و فروش دوره های آموزشی
در این روش، شما می توانید آموزش های برنامه نویسی طولانی تر را در کانال خود منتشر کنید و پس از گرفتن بازدید و دریافت بازخورد از بازدیدکنندگان خود، می توانید دوره های آموزشی مختلفی را ضبط کرده و به فروش برسانید. این روش یکی از پر درآمد ترین روش های کسب درآمد از برنامه نویسی است چرا که شما یکبار دوره آموزشی خود را می سازید و تا زمانی که ویدیو های شما در کانال یوتیوبتان بازدید می خورد، به صورت اتوماتیک دوره شما نیز تبلیغ می شود و فروش خواهید داشت. - ولاگری
در این روش شما می توانید ویدیو هایی از زندگی خود و روزمرگی های خود به عنوان یک برنامه نویس را در یوتیوب منتشر کنید و از خود یک شخصیت محبوب و یک اینفلوئنسر بسازید. در این روش با بالا رفتن مجبوبیت شما در یوتیوب، شرکت های مختلف برای تبلیغ محصولاتشان به شما مراجعه کرده و از این طریق درآمد خواهید داشت. مثلاً ممکن است وارد کنندگان لپ تاپ های اپل با شما وارد همکاری شوند و یا سایت های SAAS ایرانی برای معرفی نرم افزارشان از شما کمک بخواهند. این بازار نیز بسیار بی انتها و پر درآمد است، البته نیاز به فعالیت مداوم، ایده پردازی و داشتن خلاقیت برای ساخت ویدیو های خوب دارد.
- ساخت shorts و ویدیو های آموزشی با هوش مصنوعی
پیش نیازهای شروع کار در این حوزه
تسلط کامل به زبان برنامه نویسی: در این روش، بر خلاف روش قبل، باید روی زبان برنامه نویسی ای که قصد آموزش آن را دارید، کاملاً مسلط باشید و زیر و بم آن را بشناسید. مثلاً در مورد انواع دادههایی که کمتر در کدنویسی استفاده میشوند و یا دلیل بروز انواع خطاها نیز باید کاملاً اطلاع داشته باشید و بتوانید آنها را به خوبی توضیح دهید.
ابزارهای مناسب فیلمبرداری: امروزه با گسترش آموزش آنلاین در سطح اینترنت و فراوانی ویدیو های آموزشی، برای اینکه بتوانید با دیگران رقابت کنید و جایگاه خود را در میان آنها پیدا کنید، باید از نظر صدا و تصویر کیفیتی حداقل برابر با ویدیو های موجود تولید کنید و اگر می خواهید برتری ای نسبت به آنها داشته باشید باید کیفیت بالاتری نیز ارائه دهید. کیفیت بهتر در درجه اول باید در محتوای شما وجود داشته باشد اما صدا، تصویر و نورپردازی ویدیوهای شما نیز باید عالی باشند. از نظر تصویر، امروزه اکثر گوشیهای همراه تصاویر با کیفیتی ارائه می دهند اما برای صدا و نورپردازی خوب، باید ابزارهای مناسب آن را تهیه کنید.
چه زبان هایی برای فعالیت در این حوزه مناسب است؟
- پایتون (جنگو برای طراحی سایت، هوش مصنوعی، اتوماسیون و …)
- PHP و وردپرس (آموزش کار با خود وردپرس بدون کدنویسی نیز بسیار پرطرفدار است)
- html و CSS و جاوا اسکریپت برای برنامه نویسی فرانت اند
- برنامه نویسی اندروید با جاوا، کاتلین یا فلاتر
- آموزش فریمورک های جاوااسکریپت مثل nodejs
3- استخدام در شرکت ها
یک روش بسیار مرسوم و قدیمی برای کسب درآمد از برنامه نویسی که طرفداران زیادی هم دارد، استخدام شدن در شرکت هاست.
این روش برای چه کسانی مناسب است؟
- کسانی که دوست دارند درآمدشان در اول ماه تضمین شده باشد. که در هیچ کدام از روش های قبل این تضمین وجود ندارد
- کسانی که دوست دارند تسک مشخصی از دیگران دریافت کرده و آن را انجام دهند.
- کسانی که دوست دارند فقط تایم مشخصی از روز را کار کنند و در ساعات دیگر مشغله فکری درباره آن کار نداشته باشند.
این روش برای چه کسانی مناسب نیست؟
- کسانی که دوست ندارند برای دیگران کار کنند.
- کسانی که افکار بلندپروازانه و شخصیت کارآفرین دارند
- کسانی که دوست دارند ایده های خود را در کار پیاده کنند و نمی توانند دستورات دیگران را مو به مو انجام دهند.
- کسانی که آزادی مالی را به امنیت مالی ترجیح می دهند.
- کسانی که دوست دارند آزادی زمانی داشته باشند و ساعات کاری شان دست خودشان باشد ( البته این افراد معمولاً بیشتر از کارمندان کار می کنند و کل ساعات روز را به نحوی درگیر کار خود هستند)
چه زبان هایی برای فعالیت در این حوزه مناسب است؟
- پایتون (جنگو برای طراحی سایت)
- PHP و وردپرس (افزونه نویسی و قالب نویسی وردپرس – امکان دورکاری بالا)
- html و CSS و جاوا اسکریپت برای برنامه نویسی فرانت اند
- سی شارپ برای برنامه نویسی ویندوز
- برنامه نویسی اندروید با جاوا، کاتلین یا فلاتر
پیش نیازهای شروع کار در این حوزه
تسلط کامل به یک زبان برنامه نویسی: به نحوی که بتوان در مصاحبه های کاری سوالات فنی را به خوبی پاسخ داد.
آشنایی نسبی با سیستمهای مدیریت پروژه: معمولاً در بیشتر آگهی های استخدام می بینید که یکی از پیش نیازهای آنها، آشنایی یا تسلط به نرم افزارهای مدیریت پروژه است. بنابراین پیش از شروع ارسال رزومه برای آنها حتماً کار با این سیستم ها را یاد بگیرید.
تهیه یک رزومه خوب: قبل از اینکه شما را برای مصاحبه بپذیرند، باید بتوانید با یک رزومه خوب توجه آنها را جلب کنید. مهارت هایی که به خوبی می دانید را در رزومه خود وارد کنید و حتماً طی یک متن، خود را به آنها معرفی کرده و به نحوی به آنها اطمینان دهید که برای آن شغل مناسب هستید.
از طریق سایت هایی چون جابینجا، ای استخدام، جاب ویژن و … می توانید آگهی های استخدام مرتبط با زبان برنامه نویسی خود را یافته و رزومه خود را برایشان ارسال کنید. بعضی از این سایتها، خودشان رزومه ساز آنلاین نیز دارند که برای تسریع در کار، می توانید از آنها نیز استفاده کنید.
4- راه اندازی بلاگ
یکی از روش های کسب درآمد از برنامه نویسی، ایجاد یک وبلاگ آموزشی است. برای این کار به سادگی میتوانید یک وب سایت وردپرسی وبلاگی راه اندازی کرده و به سرعت کار خود را شروع کنید. محتوای این وبلاگ می تواند مقالات آموزشی برنامه نویسی، معرفی کتابخانه ها و ماژول ها، آموزش کدنویسی به صورت متنی و … باشد.
این روش برای چه کسانی مناسب است؟
- کسانی که در کنار برنامه نویسی نوشتن را نیز خیلی دوست دارند.
- کسانی که عاشق یادگیری مباحث جدید و یاد دادن آنها هستند.
- کسانی که عاشق کار در سکوت هستند و علاقه ای به تولید آموزش های ویدیویی ندارند.
- کسانی که دوست دارند استقلال مکانی داشته باشند و در هر کجا که خواستند، فقط با یک لپ تاپ کار خود را انجام دهند و وابسته به مکان یا ابزار خاصی نباشند.
این روش برای چه کسانی مناسب نیست؟
- کسانی که روحیه کارآفرینی ندارند و دوست دارند برای دیگران کار کنند.
- کسانی که دوست دارند سریع به درآمد برسند
- کسانی که تضمین مالی می خواهند و دوست ندارند ریسک کنند.
- کسانی که دوست دارند با مردم در ارتباط باشند و سکوت و تنهایی را دوست ندارند.
- کسانی که به تدریس علاقه ای ندارند و عاشق کد زدن هستند
روش های کسب درآمد از برنامه نویسی با راه اندازی وبلاگ
شروع درآمدزایی در این روش دیرتر از روشهای دیگر اتفاق میافتد. در این روش بایستی مدتی محتوای خود را تولید و منتشر کنید، تا زمانی که به بازدید مشخص و بالایی برسید و پس از آن با استفاده از یکی از روش های زیر درآمدزایی خود را شروع کنید.
- اجاره جایگاه تبلیغات یا تبلیغات کلیکی
وب سایت هایی هستند که واسط بین تبلیغ کنندگان و نمایش دهندگان هستند و شما می توانید به عنوان نمایش دهنده در این سایت ثبت نام کنید. پس از ثبت نام کُدی در اختیار شما قرار می گیرد که این کد را در هر جای سایتتان قرار دهید تبلیغات در همان جا نمایش داده خواهند شد. بر اساس تعداد نمایش آن تبلیغ و تعداد کلیک کاربران روی تبلیغات، درآمد خواهید داشت. برای آنکه از این روش بتوانید درآمد قابل قبولی داشته باشید، باید بازدید بالای نیز داشته باشید.
نوع دیگری از تبلیغات نیز وجود دارد که بر اساس اجاره جایگاه تبلیغات است. درآمد در این حالت، به تعداد نمایش و کلیک بستگی ندارد. شما جایگاهی را در سایت خود به ازای یک مبلغ مشخص، و یک دوره زمانی مشخص، به تبلیغ کنندگان اجاره می دهید. البته در این حالت نیز وب سایت شما باید از نظر بازدید و رتبه به جایگاه خوبی رسیده باشد تا سایت های دیگر علاقه مند باشند جایگاه تبلیغاتی شما را خریداری کنند. - فروش رپورتاژ آگهی
یکی از روش های کسب درآمد از وبلاگ های برنامه نویسی فروش رپورتاژ آگهی است. یعنی شما در ازای دریافت هزینه، به سایتهای دیگر اجازه می دهید که یک مقاله در سایت شما منتشر کنند و از آن مقاله به سایت خود لینک بدهند. انگار که شما آن سایت را تبلیغ و معرفی کرده باشید. بر اساس اعتبار دامنه سایت خود، در حال حاضر میتوانید از ۲۰۰ هزار تومان تا ۵-۶ میلیون تومان برای هر مقاله دریافت کنید. برای این کار باید سایت خود را در یکی از سایتهای واسطِ رپورتاژ آگهی مثل تریبون ثبت کنید تا سایت شما در لیست وب سایت ها نمایش داده شود و سفارش رپورتاژ دریافت کنید.
- همکاری در فروش
در کنار مقالات آموزشی خود، می توانید مقالاتی بنویسید که هم مرتبط با موضوع برنامه نویسی باشد و هم محصولی را در آن به فروش برسانید. مثلاً می توانید مقاله ای بنویسید که ۱۰ لپ تاپ برتر برای برنامه نویسی را معرفی کند و در آن تلاش کنید با ارائه توضیحات مناسب، برای آن لپ تاپ ها بازاریابی کنید. به صورتی که از طریق مقاله شما و با کلیک روی لینک آن لپ تاپ، وارد سایت فروشگاهی اصلی شوند و لپ تاپ را خریداری کنند. اکنون بسیاری از سایت های فروشگاهی از جمله سایت دیجی کالا امکان همکاری در فروش را فراهم کرده اند. کافیست در آن سایت ها ثبت نام کنید، برای هر محصول لینک اختصاصی خود را دریافت کنید و آن لینک را در مقالات خود قرار دهید. هر کس روی لینک اختصاصی شما برای یک محصول کلیک کرده و پس از وارد شدن به سایت فروشگاهی خرید انجام دهد، درصدی از سود آن خرید به شما پرداخت خواهد شد.
اگر بتوانید مقاله خود را به نحوی بنویسید که واقعاً به کاربران کمک کند تا لپتاپ مناسب خود را پیدا کنند، از همین یک مقاله می توانید میلیون ها تومان درآمد داشته باشید.
این مثال در مورد یک محصول فیزیکی بود و معمولاً پورسانت محصولات فیزیکی نمی تواند خیلی بالا برود. علاوه بر محصولات فیزیکی، شما می توانید محصولات مجازی مثل دوره های آموزشی، نرم افزار ها، ابزار های آنلاین، کتاب های الکترونیکی و … را نیز معرفی کنید و حتی تا 30 درصد پورسانت فروش دریافت کنید. برای مثال می توانید از سیستم همکاری در فروش سایت بکندباز برای فروش محصولات مجازی مثل ابزار chatgpt، ابزار تبدیل کد به ویدیو و … استفاده کنید و پورسانت خیلی خوبی دریافت کنید. چرا که علاوه بر اینکه این محصولات نسبت به محصولات فیزیکی پورسانت بالاتری دارند، به دلیل محبوب بودن chat gpt و هوش مصنوعی، می توانید فروش خیلی ساده تر و بالاتری را نیز تجربه کنید.
لینک مرتبط: همکاری در فروش بکندباز چگونه کار می کند؟
چه زبان هایی برای فعالیت در این حوزه مناسب است؟
فعالیت و نوشتن در مورد زبان هایی که ترند هستند و در حال حاضر محبوبیت زیادی دارند مناسب است.
- پایتون (انواع مقالات مربوط به پایتون، از اخبار تازه گرفته تا نکات جذاب برنامه نویسی)
- html و CSS و جاوا اسکریپت
- برنامه نویسی اندروید با کاتلین یا فلاتر
- سی شارپ
در این آموزش سعی کردیم روش های کسب درآمد از برنامه نویسی مناسب برای انواع شخصیت ها و سلیقه ها را معرفی کنیم. این مقاله به مرور آپدیت شده و روش های دیگری نیز به آن افزوده خواهد شد. شما کدام روش را ترجیح می دهید؟ چرا؟ در بخش کامنت ها با ما به اشتراک بگذارید.
دیدگاهها