بکندباز

تابع ‎time()‎‎ در PHP

مثال

چاپ زمان حال حاضر را به فرمت عددی Unix و سپس فرمت دهی آن:

<?php
$t=‎time()‎;
echo($t . "<br>");
echo(date("Y-m-d",$t));
?>

توضیحات

تابع ‎time()‎ زمان کنونی که فاصله ی زمانی از تاریخ (1 ژانویه 1970 00:00:00 GMT) بر حسب ثانیه است را در خروجی برمیگرداند.

سینتکس

‎time()‎
backendbaz

مدیر وب سایت بکندباز

دیدگاه‌ها

*
*

    pejman پاسخ

    سلام ،ما چرا از unix epock استفاده میکنیم،1 jan 1970 به چه درد ما میخورد؟؟میدونم که مدت زمان ثانیه از اون موقع تا الان رو نشون میده ولی چرا باید به ثانیه تبدیل کنیم
    مثلا ما اگر تاریخی مثل 2020/12/2 00:12:10 داشته باشیم ،اگر سال رو بخوایم میتونیم 4 رقم مربوط به سال رو برداریم یا اگر ثانیه رو بخوایم میتونیم 2 رقم مربوط به ثانیه رو برداریم
    پس چرا باید به ساعت unix تبدیل کنیم؟؟

      ‏زهره احمدی پاسخ

      سلام.
      تابع time و این شکل زمان بندی شاید در ظاهر کاربردی نداشته باشه اما از اونجایی که تابع date و چند تا از توابع پرکاربرد دیگه، مقدار unix رو به عنوان پارامتر ورودی میگیرن، کاربرد واقعی این تابع رو می تونیم تازه متوجه بشیم. با این روش، ویرایش تاریخ ها، فرمت دهی شون، محاسبه ی اختلاف زمانی، محاسبه ساعت بر اساس تایم زون های مختلف و ... خیلی خیلی ساده تر میشه.
      الان همین تاریخ 2020/12/2 00:12:10 رو اگر بخواید به فرمت "2020:12:2 ساعت 12 و 10 دقیقه" بنویسید، به جای دستکاری متن، کافیه یکبار با تابع strtotime تاریخ رو به فرمت unix تبدیل کنیم و بعد با تابع date به هر فرمتی که می خوایم درش بیاریم.