بکندباز

بهترین زبان برنامه‌نویسی برای شروع

برنامه نویسی از پرطرفدارترین مشاغل عصر حاضر به حساب می آید و به عنوان یکی از درآمدزاترین مشاغل، افراد بسیاری را به سمت خود جذب کرده است. افرادی که به سمت برنامه نویسی جذب می شوند، عمدتاً دارای ذهن تحلیلگر و چند بعدی بوده و از توانایی تجزیه و تحلیل بالایی برخوردارند. برنامه نویسی این خصوصیات را در افراد شکوفا و تقویت کرده و خلاقیت آنها را افزایش می دهد. نکته اصلی که باید برای یادگیری زبان برنامه نویسی به خصوص برای افرادی که در این زمینه نوپا و یا علاقه مند هستند در نظر گرفت، انتخاب زبان برنامه نویسی مناسب است.

با توجه به اهمیت این موضوع، ما این مقاله را به انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع و فاکتورهای دخیل در آن اختصاص داده ایم:

برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم؟

یادگیری زبان برنامه نویسی لزوماً نیاز به تحصیلات دانشگاهی نداشته و علاقه‌ی ابتدایی شما، راه را برای یادگیری هر زبان برنامه نویسی باز میکند. اما انتخاب این که تخصص خود در برنامه نویسی را از کجا شروع کنید خصوصاً برای برنامه نویسان مبتدی کار سختی است.

برای افرادی که قصد یادگیری برنامه نویسی را دارند، این سوال پیش می آید که ”از کجا شروع کنیم” و بهترین زبان برنامه نویسی برای شروع این پروسه‌ی پیچیده اما لذت بخش چیست. در رابطه با این سوال باید به چند نکته با تفسیر بپردازیم، چرا که انتخاب یادگیری زبان برنامه‌نویسی همانند هر شروع دیگری حائز اهمیت بوده و به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد. در زیر ما به این فاکتورها می‌پردازیم تا مسیر شما را در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی هموارتر کرده باشیم.

 فاکتورهای دخیل در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی

انتخاب زبان برنامه نویسی ابتدا به ساکن به هدفمندی شخص و سپس ویژگی‌های زبان مربوطه مرتبط است. علاقه‌‌ی فردی و هدفمندی، دو مقوله‌ی جدا در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری است. فاکتورهای دخیل در این انتخاب را دسته بندی کرده ایم.

استخدام

اگر از دید درآمدزایی به یادگیری زبان برنامه‌نویسی نگاه می‌کنید، باید دنبال زبانی باشید که با این رویکرد شما هم جهت باشد. زبان‌های برنامه نویسی‌ای از مشهورترین تا کمتر شناخته شده ترین‌شان هستند که یادگیری آنها ضرورت دارد و اگر به دنبال شرایط استخدامی خوب در حیطه‌ی زبان برنامه نویسی هستید ومی‌خواهید انتخاب اول هر کارفرمایی باشید، بهتر است این زبان ها را بلد باشید. در زیر به درآمدزاترین زبان های برنامه نویسی می پردازیم.

zohreh

مدیر وب سایت بکندباز

دیدگاه‌ها

*
*

    کدرلایف پاسخ

    ممنون از این مقاله کاربردی