بکندباز

مهاجرت با برنامه نویسی بدون مدرک

مهاجرت به عنوان برنامه نویس بدون مدرک می تواند چالش برانگیز باشد، اما امکان پذیر است. بسته به هدف و دورنمای شما راه های مختلفی وجود دارد.

آیا شما می خواهید در یک شرکت خارجی به عنوان برنامه نویس استخدام شوید؟ آیا می خواهید استارتاپ و کسب و کار خود را راه اندازی کنید؟ و یا می خواهید به عنوان یک فریلنسر مستقل مهاجرت کنید؟ در این مقاله روش های موجود برای مهاجرت از این سه طریق را به شما معرفی می کنم:

مهاجرت برنامه نویس بدون مدرک و استخدام در یک شرکت خارجی

یکی از راه های مهاجرت به عنوان برنامه نویس، استخدام در شرکت های خارجی و گرفتن ویزای کار است. برخی از راه هایی که می توانید به عنوان برنامه نویس بدون مدرک و با هدف استخدام در یک شرکت مهاجرت کنید عبارتند از:

  1. برخی شرکت های بزرگ تکنولوژی به دنبال برنامه نویسان بدون مدرک هستند. به دنبال شرکت هایی بگردید که از برنامه نویسان بدون مدرک برای پروژه های خود استفاده می کنند. می توانید شرایط استخدامی را در آگهی های آنها مشاهده کنید و برای آنهایی که نیاز به مدرک ندارند رزومه ارسال کنید.
  2. برخی سایت های آنلاین مانند Coursera و Udacity دوره های آموزشی برنامه نویسی را ارائه می دهند و مدارک معتبری دارند. با اخذ مدارک و گواهینامه های مورد نیاز، می توانید به برخی شرکت های بزرگ تکنولوژی نشان دهید که دارای مهارت های برنامه نویسی هستید.
  3. با شرکت در پروژه های اپن سورس، تلاش کردن برای حل مسائل برنامه نویسی و شرکت در برنامه های آموزشی، می توانید نشان دهید که مهارت های خوبی در زمینه برنامه نویسی دارید. پروژه های خود را در گیت هاب یا سایر وب سایت های مشابه به اشتراک بگذارید و آنها را در رزومه خود قرار دهید. گاهی ارائه یک رزومه قوی می تواند شرکت هایی که الزام به داشتن مدرک کرده اند را نیز متقاعد کند. چرا که شرکت ها همیشه به دنبال افراد ماهر هستند و مدرک تنها یک فاکتور سنجش برای آنهاست. پس اگر بتوانید مهارت خود را به آنها ثابت کنید به سادگی قید مدرک را می زنند.
  4. با شرکت در کنفرانس ها، همایش ها و گروه های برنامه نویسی، می توانید با افرادی که در تکنولوژی فعالیت می کنند آشنا شوید، شبکه سازی کند و شانس خود را برای پیدا کردن کار بیشتر کنید. همیشه کارفرمایان کسی که از طرف افراد مورد اعتمادشان معرفی شده باشد را بیشتر می پذیرند تا افراد ناشناسی از طریق آگهی ها آمده اند.

مهاجرت برنامه نویس بدون مدرک و راه اندازی استارتاپ

در صورتی که قصد استخدام در شرکت های خارجی را نداشته باشید، دیگر نمی توانید از ویزای کار استفاده کنید. زیرا برای این ویزا معمولاً نیاز به پشتیبانی از سوی یک شرکت دارید. اما ویزایی وجود دارد که برای کارآفرین ها مناسب است و به شما اجازه می‌دهد در کشوری دیگر به عنوان کارآفرین کار کنید و کسب و کار خود را داشته باشید. این ویزا به نام ویزای کارآفرینی (Entrepreneur visa) شناخته می‌شود و در برخی کشورها ارائه می‌شود.

ویزای کارآفرینی به شما اجازه می‌دهد که به صورت مستقل در کشور دیگر کار کنید و کسب و کار خود را راه‌اندازی کنید. شما باید از داشتن یک طرح کسب و کار مستقل، تجربه کافی در زمینه کسب و کار و داشتن منابع مالی برای راه‌اندازی کسب و کار خود برخوردار باشید.

برخی کشورها مانند کانادا، استرالیا، انگلستان، آلمان و ایتالیا ویزای کارآفرینی را ارائه می‌دهند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کارآفرینی در کشورهای مختلف، به وب‌سایت وزارت امور خارجه کشورهای مورد نظرتان مراجعه کنید.

همچنین، در برخی کشورها مانند کانادا، مهاجرت به عنوان فریلنسر از طریق برنامه‌های مهاجرتی اقتصادی ممکن است باشد. برنامه‌هایی مانند Start-Up Visa Program در کانادا به شما اجازه می‌دهند که به عنوان فریلنسر به کانادا مهاجرت کنید.

مهاجرت برنامه نویس بدون مدرک و به عنوان فریلنسر

ویزای Nomad یا ویزای دیجیتال نوماد (Digital Nomad Visa) یک ویزای جدید است که برای افرادی که به عنوان فریلنسر یا کارآفرین در کشورهای دیگر کار می‌کنند، ارائه شده است. این ویزا به شما اجازه می‌دهد در کشورهای دیگر به عنوان فریلنسر کار کنید و برای مدت طولانی‌تری در آن کشور اقامت کنید. در این حالت شما نیاز به استخدام شدن در شرکتی ندارید و حتی نیاز نیست در همان کشور کار کنید و می توانید یک فریلنسر دورکار باشید.

ویزای Nomad در برخی کشورها مانند استونی، کرواسی، پرتغال، مالتا، جزایر آزور، برزیل، دومینیکا و … ارائه می‌شود. این ویزا معمولاً برای مدت ۶ ماه تا ۱ سال صادر می‌شود و می‌تواند تا ۱۲ ماه تمدید شود. تا کنون حدود 45 کشور در این برنامه عضو شده اند.

برای دریافت ویزای Nomad، باید برخی از مدارک مانند اطلاعات پاسپورت، تصاویر و گواهی امضاء الکترونیکی را ارائه کنید. همچنین، باید دارای درآمد کافی برای تأمین هزینه‌های زندگی در کشور مورد نظر باشید. هر کشور مشخص کرده است که حداقل درآمد فریلنسری شما باید چقدر باشد تا بتوانید برای این ویزا اقدام کنید.

اگر به عنوان فریلنسر کار می‌کنید و به دنبال ویزایی هستید که به شما اجازه می‌دهد در کشورهای دیگر به عنوان فریلنسر کار کنید، ویزای Nomad یک گزینه مناسب است.

zohreh

مدیر وب سایت بکندباز

دیدگاه‌ها

*
*